HTML

Abádszalók üdülés

Abádszalók nyaralás üdülés Tisza-tó horgász túra csónak kajak kenu strand kerékpár

Friss topikok

2013.02.04. 10:52 stoppos76

Robin Kalandsziget

Hazánk egyik leggyönyörűbb és legkalandosabb vízi világában, a Tisza-tó vadregényes szigetén Magyarországon egyedülálló élménypark épült. Az attrakció célja, hogy európai szintű kikapcsolódási és sportolási lehetőséget nyújtson a hazai és külföldi turisták, felnőttek és gyerekek számára egyaránt. A kalandpark megfelel a régióba látogató, öko- és aktív  turizmus iránt érdeklődő vendégek igényeinek is, ezzel növelve a Tisza-tó turisztikai vonzerejét.

A Robin KalandSzigeten a helyszín csodálatos természeti adottságaira helyezve a hangsúlyt olyan egyedülálló élményparkot álmodtak meg a tervezők, amely garantálja az élmény- és adrenalin dús szórakozást.

A több mint 18 hektár területű ártéri szigeten olyan játékokkal találkozhatnak a kalandkeresők, mint a 140 akadályból álló kötélpálya a magasban és földközelben, 15 méter magas sport- és versenymászásra is alkalmas mászófal kilátó toronnyal, 300 és 400 méter hosszú kötélcsúszda, erdei tornapálya és játszótér, minigolf, ijászpálya, zorb, vizikenguru és még sok egyéb érdekes játék.

 

Nyitvatartás:

Május 15. - Augusztus 31-ig: minden nap, 10 – 18 óráig
Szeptember 1. - 30-ig: szombat - vasárnap, 10 – 18 óráig
Elő- és utószezonban előzetes bejelentkezés esetén minimum 20 fős csoportoknál hétköznap is igénybe vehető a KalandSziget.

http://szalok-szallas.hu

Szólj hozzá!

Címkék: kirándulás abádszalók tisza tó


A bejegyzés trackback címe:

https://szalok.blog.hu/api/trackback/id/tr855061949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása