HTML

Abádszalók üdülés

Abádszalók nyaralás üdülés Tisza-tó horgász túra csónak kajak kenu strand kerékpár

Friss topikok

2013.01.28. 14:04 stoppos76

2013-2014 NYARA FORDULÓPONT LESZ ABÁDSZALÓK TÖRTÉNELMÉBEN

Az elkövetkezendő nyarak fellendülést hoznak a város turizmusában. Abádszalók történelmének egyik legnagyobb fejlesztési hulláma söpri végig a tó partját és így a maga mögött hagyott új európai színvonalú strand méltón viselheti majd a "Kelet-Magyarország élményközpontja" becenevet.


A "hullám" nyomán a következő változások történnek:

Csúszdapark, melyben 2 szintről induló csúszópályák kerülnek kialakításra az indítótoronyban. Az alacsonyabb szint mintegy 5,2 méterről fog indulni, a második szint 10 m-es magasságból, azaz magasabb lesz, mint a jelenlegi.
A csúszdák részben nyitott, részben zárt rendszerrel használhatók. A leghosszabb csúszda mintegy 74 m-es lesz, míg a legrövidebb „kamikaze” 24 m hosszúságot éri el.
A strand fogadóépületének a rekonstrukciója, kerékpár- és babakocsi tároló építése, bejárati sétány építése, strand bejárati rekreációs-, fogadó tér kialakítása, sétány kialakítása a turisztikai attrakciókhoz és a szolgáltatókhoz valamint a vízoldalon a közvetlen parti sávban, a sétány mellett pihenőpadok elhelyezése, ivókutak kialakítása, a sétány abádi végpontjánál rekreációs park kialakítása, vízi sétány és rekreációs tér kialakítása a tavon, gyermek-öblözet, vízi játszótér létrehozása, a strand területén 4 db játszótér megépítése, a strand wifi internettel történő lefedése, okostelefon applikáció készítése a sétányon keresztül elérhető szolgáltatásokról, gyermek-csúszdarendszer kialakítása, térfigyelő kamerarendszer kiépítése, zöldfelület felújítása, aquascript információs táblarendszer telepítése, napelemes közvilágítás kiépítése, elektromos kisbusz beszerzése.


A "hullám" több mint 430 millió Ft-ot söpör magával, de az eredmény újra fellendítheti a turizmust és végül szépen visszafolyik a "hullám" által elsodort pénz.

Bízunk benne, hogy Abádszalók turisztikai fejlesztése ezzel nem áll meg, hiszen folyamatosan lesznek kisebb-nagyobb "hullámok".


http://szalok-szallas.hu

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://szalok.blog.hu/api/trackback/id/tr165048760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása